woensdag 7 november 2012

Kerstkaarten/ Christmas cards

Van kerstkaarten heb je er een heleboel nodig. Dus pak al het papier tevoorschijn en aan de slag. Lekker simpel. Het papier is van Cosmo Cricket. Ik heb twee lijnen door elkaar gebruikt. Hier het resultaat met een beetje een beschrijving van sommige kaarten.

You can't have enough Christmas cards. I took out my Cosmo Cricket paper and I will show you the result here. I will describe some cards.

Hieronder een easelcard gemaakt van een 12,5 x 12,5 kaart. De voorkant is dubbelgevouwen en beplakt met dessinpapier. Leuk kaartje erop en afmaken met bloemetjes.

I made an easelcard. Just fold the front of the card in half. Dress it up with some paper, flowers and a nice little card.
De twee kaarten hieronder heb ik tegelijk gemaakt. Ik sneed eerst de voorkant diagonaal door. Snij van de losse driehoeken nog een cm af. Plak nu de rode driehoek op de groene kaart en de groene op de rode kaart. Ik plakte de driehoek met dubbelzijdig tape maar aan twee kanten, zodat je er later nog iets in kunt stoppen.

Make these two cards at the same time. Cut the front of your two cards diagonaal. Cut 1 cm of the two triangles. Paste the red triangle on the green card and visa versa. If you only glue two edges it will turn into a pocket. Dress it up with some paper, flowers and a nice image.
De twee kaarten hieronder zijn gemaakt met stempels van waltzingmousestamps. Enorm leuke stempels zijn het. Ze zijn beide gemaakt van een dubbele kaart A5. Snij voor de bovenste kaart, de kaart in de lengte doormidden op 10 cm. Snij het reststuk vanaf de vouw op 9 cm af. Snij aan de ander kant van de vouw een plakrand van 1,5 cm. Plak dit als een klepje op de voorkant. Plak nu dessinpapier op de kaart en onder de klep een leuke tekst. Plak aan de binnenkant een journaling kaart, die uit de kaart steekt. Je kunt natuurlijk ook een pocket maken waar je de kaart los in stopt.

These cards are mad using Waltzingmousestamps. I just love them. I f you look at the pictures you can see how it is made.


Deze kaart is ook gemaakt van een dubbele A5 kaart. Snij een strook van 5 cm van de kaart af in de lengte. vouw nu de voorkant en de achterkant dubbel. Snij het stuk van de voorkant af. Maak van het stuk aan de binnenkant een pocket. Je hoeft alleen de onderkant dicht te plakken. Knip van de bovenkant twee hoekjes af zodat het een label wordt. De reststukken van de kaart gebruik je om een kaartje voor in de pocket te maken.

Don't you love a tag card. It is made of one card. I created the pocket by folding the inner half and only pasted the bottom of the pocket. Tuck in something nice and it will make a great card.1 opmerking:

Crea S zei

Erg leuke kerstkaartjes! Vooral die kaartjes die je diagonaal hebt doorgesneden vind ik super!