zondag 28 juni 2009

Magnolia kaartpakket 2


Plak op de voorkant de strookjes papier. Hierbovenop komt de stempelafdruk. Plaats in 2 hoeken de bloemen met blaadjes en de tekst. Bekleed de linkerbinnenkant met het lichtblauwe papier. Plak hier het groene briefje op. Plak aan de linkerkant eerst het licht gebloemde strookje. Plak daarna de lichtbruine strook erop met dubbelzijdig tape. Zorg, dat de labels erin kunnen, door de strook aan 3 kanten te plakken. In het midden ook een strookje dubbelzijdig tape. Niet een stukje lint aan de labels.

Magnolia kaartpakket 1








Happy birthday kaart:

Vouw de kaart als drieluik. Snij twee strookjes dessinpapier. Plak dit aan de voorzijde. Kleur happy birthday. Plak dit half op de voorkant. Plak hier een bloemetje op. Plak de stempelafdruk van magnolia op het groene dessinpapier. Plak dit in de kaart. Plak hier weer een bloem op. Eventueel nog een beetje glitterlijm toevoegen.

Roze met zwart kaart:

Plak rechts een stukje dessinpapier. Plak in de breedte een strook dessinpapier. Plak de stempelafdruk op een stukje zwart papier. Plak deze in het midden van de kaart. Plak aan de rechterkant de bloemetjes op de kaart en de ornamentjes. Eventueel nog een beetje glitterlijm toevoegen.